Inredning Stockholm

"Sif Ulfarsdottir på Su Dekor i samarbete med Nillus AB stylade om mitt vardagsrum. Ett avlångt rum där möbler bara placerats ut tio år tidigare. När de visade mig ritningarna, förslag, på hur rummet skulle kunna stylas om tvekade jag först. Inget skulle stå samma plats. Piano, bokhyllor… Detta var styling med befintliga möbler. Jag trodde inte mina ögon när jag kom hem. Rummet var fullkomligt transformerat. Det var så mycket bättre. Det var perfekt. De tog till vara på allt som jag hade. Letade fram saker och ställde fram dem på det mest smakfulla sätt. Mina egna fotografier hängde lite överallt tidigare. De samlade dem på en fotovägg. Resultatet är fantastiskt. Min familj och mina vänner är lika förtjusta som jag är. Rummet blev mycket lugnare och mer harmoniskt. Jag rekommenderar Su Dekor varmt"

Monique Jaoui

Styling Täby

"Stylingen hemma hos mig omfattade styling inomhus inför försäljningen av mitt hus, men även utomhus i form av plantering i krukor på altanen och rabatter. Huset möblerades delvis om, tavlor hängdes upp och hängdes om, och blommor och andra saker arrangerades. Alla de kommentarer jag hört om bilderna på huset samt från visningen var mycket positiva. Allt fungerade helt enligt vad vi bestämde med tider och vad som hade överenskommits så jag är mycket nöjd"

Gustav Nygren

Styling Täby 2

"I samband med att jag skulle sälja min Etagélägenhet i Närbypark insåg jag att den borde snyggas till lite. Jag fick kontakt med Nillus AB som samarbetar med Su Dekor och dessa två företag hjälpte mig med förslag på färger inför renovering samt styling inför visningar. Sif och Nillus hade med stor känsla för stil, färg och form förvandlat min lägenhet på ett sätt som jag inte trodde var möjligt, dom kunde trolla och göra underverk – min lust att sälja försvann. Egna saker i form av glas, tavlor, porslin och textilier blandades med lånade saker från Su Dekor och Nillus AB på ett mycket smakfullt sätt. Jag fick också råd om hur jag kunde komplettera min inredning i form av nya gardiner samt frotté. Mycket bra slutresultat – jag är nöjd :)"

Thomas Hoff

Trädgård Mälarhöjden

"Sif Ulfarsdottir på Su Dekor har under många år hjälpt oss med vår trädgård på Backebogatan 15 c i Mälarhöjden. Hon har hjälpt oss med planering och omstrukturering av trädgården. I det arbetet har hon hittat nya platser för växter och buskar som redan fanns i trädgården och hjälpt oss att välja nya kompletterande växter. Hon har flyttat befintliga växter, planterat nya, ändrat och avgränsat planteringsytor samt klippt rosor och andra buskar. Arbetet har också omfattat att fylla på med ny jord, ge näring samt att hålla sniglar, rådjur och ogräs borta. Hon har hjälpt oss skapa en vacker och ändamålsenlig trädgård. Sif har varit lyhörd för våra behov och önskemål och alltid haft kreativa idéer och lösningar. Hon är mycket engagerad och kunnig och sköter vår trädgård med stor omsorg. Hon hjälper oss att år för år utveckla och försköna vår trädgård. Sif är glad och positiv, ser alltid möjligheter och det är väldigt roligt och lätt att samarbeta med henne. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sif Ulfarsdottir."

Helén och Håkan Carlson

Trädgård Söder Stockholm

"Sif Ulfarsdottir på Su Dekor har under många år hjälpt oss i bostadsrättsföreningen Bonden större 36 med vår innegård på Bondegatan 12/Östgötagatan 53-55 i Stockholm. Hon har hjälpt oss med planering av vår vackra och trivsamma gård, val av växter, planterat och skött om våra träd och rabatter. Hon planterar efter säsong i stora Z-krukor som hon valt och som pryder våra ingångar. Till stor glädje för de boende har hon tillfört idéer såsom buskar med ätbara bär, kryddväxter och lättskötta planteringar. Hennes stora kunskap och glada sätt samt hennes helhetstänk gör att vi år efter år vänder oss till henne. Vi är glada att kunna lämna ut goda referenser för henne och hennes företag och kan varmt rekommendera hennes tjänster."

Jens C. Mangor, Ordförande BRF Bonden Större 36, Stockholm